A Zene Világnapja alkalmából október 3-án délután az Üllői Közösségi Színtéren kiváló koncerten vehettek részt a zene iránt érdeklődő, zeneszerető vendégek. A hangversenyen városunk zeneiskolájának, a Harmónia Zenei Alapfokú Művészeti Iskolának a tanárai és növendékei léptek fel.

Felcsendültek a klasszikus zeneirodalom gyöngyszemei, Johann Sebastian Bach, Szergej Rachmanyinov, Théodore Dubois, Jacque Féréol Mazas művei némi jazz zenével fűszerezve, így a könnyedebb stílus kedvelői is megtalálták a számukra kedves dallamokat.

A műsorban az intézmény pedagógusai mellett hegedült Rauscher Albert, aki ebben a tanévben több versenyen fogja képviselni a Harmónia Zeneiskolát, testvére, Rauscher Fülöp  zongorakíséretével.

Az est háziasszonya az iskola igazgató asszonya, Pálné Mezei Márta volt, aki kisebb zenei ismertetőkkel konferálta fel a műsorszámokat.

A hangversenyen muzsikáló pedagógusok:

Birinyi Ádám, Gasztonyi Ákos, Gyöngyössy-Szabó Viktor, Hegyi Zoltán, Kákonyi Borbála, Karmanóczki Attila, Kiss Sándor, Láng Zsolt, Lassánné Balogh Andrea, Németh Dávid Bendegúz, Plutzer Gábor, Ráti Bernadett, Szabó Attila, Szerdahelyi Pál, Szmutkó Kornélia és Takács Péter.